Golv i våtrum & badrum

Våtrumstapet eller våtrumsmatta för vägg

Våtrumstapet känner många igen, men idag använder man snarare namnet våtrumsmatta för vägg, vilken i princip är samma som för golv i våtrum, men är ofta lite tunnare. Man har idag utvecklat det tekniska för hur man tillverkar produkter inom våtrum. Man använder idag andra typer av fyllmedel och mjukgörare, som inte är miljöfarliga eller hälsofarliga. På 1970-talet kunde det till och med vara bly i mattorna, och det har man absolut inte idag.

Funderar du på att göra om ditt badrum och tänker våtrumsmatta?

Vi på Säters Golvtjänst har lång erfarenhet inom badrumsrenovering. Vi lägger våtrumsmattor och är auktoriserade inom GVK – säkra badrum. Vänd dig till oss med trygghet då du vet att arbetet blir fackmannamässigt utfört. Vi erbjuder produkter ur Tarkett, Forbo och Gerfloors sortiment, men vi lägger även in produkter kunden själv beställt. 

Har du en ful gammal våtrumsmatta och vill sätta en ny över den?

Man ska aldrig montera dubbla tätskikt, då är risken att man stänger inne fukt som blir ett problem längre fram. Sätter man matta på en matta så kan limmet orsaka blåsbildning, vilket gör att det inte torkar på rätt sätt och hållfastheten blir sämre. Kontakta oss så river vi ut den gamla mattan och lägger in det nya. Vi källsorterar enligt branschens regler och återvinner mattspill.

 

Följ oss på Facebook för att se pågående projekt, referensarbeten samt färdiga resultat! Du hittar vår golvsida HÄR

Säters Golvtjänst AB | Kristinegatan 1B, 783 30 Säter | Tel: 0225 – 527 27 | Epost: info@satersgolvtjanst.se

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB